Valori

Principala noastra avere este echipa. La baza functionarii acestei echipe sta increderea. Pentru noi, increderea este cea mai importanta valoare pe care o cultivam si o manifestam. Ca si echipa, cultivam increderea in misiunea si viziunea companiei. Manifestam aceasta incredere prin sprijinul acordat fiecarui membru al echipei, pentru ca acesta sa se poata integra mai bine si astfel sa poata evolua. Noi credem ca prin descoperirea si atingerea propriilor limite, vom reusi sa devenim mai uniti, mai determinati si mai plini de energie, pentru a putea astfel sa ne realizam scopurile propuse.

Avem incredere ca viitorul poate fi mai bun. Ne raportam la acest viitor prin viziunea companiei. Dorim sa ne apropiem de el prin misiunea pe care impreuna am formulat-o. Stim ca avem mult de lucru, insa ne-am propus sa lucram altfel. In asa fel incit creativitatea individuala a fiecaruia dintre noi sa se manifeste cit mai liber, fara impunerea unor termene sau limite. Dorim ca sa lasam aceasta creativitate sa se manifeste prin rezultatele proiectelor noastre. Rezultate care vor fi apreciate de altii dar care pentru noi inseamna, in primul rind, placerea drumului parcurs.

Cu totii speram ca astfel sa nu mai fim niciodata roboti, angrenati in diverse mecanisme economice si sociale, ci sa ne regasim calitatile profund umane, iar astfel sa putem realiza ceva deosebit. Dorim ca viziunea noastra sa nu ramina doar un tel, ci sa ajungem sa o vedem manifestindu-se intr-un prezent nu prea indepartat. Iar in acest fel sa putem sa recreem o alta viziune, mai puternica si mai plina de semnificatii decit cea precedenta.