Filosofie

Lumea in care traim manifesta din ce in ce mai mult nevoia de regasire a vechilor valori, constientizarea bucuriei de a trai si nevoia de implinire personala pe diverse planuri. Evolutia tehnologiei informatiei a adus cu sine nenumarate beneficii, dar a facut si mai evident faptul ca exista o resursa tot mai epuizabila si anume timpul. Cu totii avem la dispozitie de fapt acelasi timp. Cum il folosim, ce ajungem sa ne oferim prin consumul sau, depinde numai de noi.

Supraaglomerarea de informatii prin perceptia tot mai acuta a fenomenului globalizarii, determina o crestere a consumului individual de timp. Am ajuns sa devenim superficiali tocmai pentru a nu mai consuma atit de mult timp. Dar aceasta atitudine nu are cum sa fie o solutie, nu putem ramine superficiali. De fapt ar trebui sa devenim cu mult mai selectivi, ar trebui sa stim cum sa ne protejam de acele informatii care ne incarca in mod inutil si ne fac sa consumam timp.

Prin munca noastra noi dorim sa va oferim o metoda prin care sa deveniti mai selectivi. Iar astfel sa va oferim cel mai important beneficiu, singurul care ne poate face liberi, timpul. Mai mult timp poate determina cresterea calitatii vietii, cresterea performantelor individuale, dar in primul rind manifestarea libera a bucuriei de a trai.