Croieste-ti liber Viitorul

Colectivul companiei noastre este format din persoane foarte motivate, cu personalitati si caractere puternice, pline de vointa si entuziasm. Acestia au devenit specialisti in domeniile lor de activitate avind la baza o pregatire multidisciplinara.

Fiecarui nou coleg, noi ii cerem un singur lucru, incredere. Increderea in colectiv, increderea in fortele sale proprii, increderea in misiunea si viziunea companiei. In aceeasi masura, noi oferim incredere, dorim sa sprijinim atit dezvoltarea sa pe plan profesional cit si evolutia sa in plan personal.

Daca esti o persoana dinamica si inteligenta si esti in cautarea unui loc de munca unde vrei in primul rind sa te simti cu adevarat liber pentru ca astfel sa poti evolua si afirma pe plan profesional si personal, noi te asteptam. Depinde numai de tine!

Te invitam sa iei legatura cu noi. Vom cauta sa te ghidam pentru a intelege impreuna daca locul tau e aici pentru a lucra impreuna. Daca acest lucru este posibil, sintem siguri ca aici, impreuna cu noi, iti vei putea croi liber viitorul.

BIBLIOGRAFIE RECOMANDATA

Pentru a putea face parte din colectivul nostru cultura ta informatica trebuie sa acopere domeniile UML, sisteme de operare UNIX, paradigma OOP, programare in limbaje de nivel inalt (Perl sau Python sau Ruby), programare Web (JavaScript, PHP).

Carti recomandate:

Exista multe alte carti pe care ar trebui sa le ai si sa le citesti. Daca doresti putem sa iti recomandam si altele in functie de educatia prezenta pe care o ai si o stapinesti.

Asteptam CV-ul tau, pentru a putea incepe un dialog.

 

Fa parte din echipa!

Oportunitati Deschise:

Cultura informatica Necesara

Vrei sa lucrezi IMPREUNA CU noi?