despre noi

IT Experts este o companie software avind capital integral autohton, dedicata realizarii de produse si servicii informatice care sa contribuie intr-un mod real la amplificarea fenomenului economic si al vietii sociale din Romania. Dorim ca prin produsele si serviciile noastre sa contribuim cit mai ferm la cresterea calitatii vietii prin deschiderea de incredere si curaj pe care accesul la informatie o poate oferi fiecaruia dintre noi.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza cu precadere companiilor romanesti si tuturor romanilor din tara sau din diaspora. In anii care vor urma, noi, toti cei care simtim ca sintem romani, sintem datori sa atingem noi nivele de cunoastere, competitivitate si calitate pentru a demonstra ca merita sa fim recunoscuti ca o natiune puternica, unita si plina de valori. Compania noastra doreste sa isi aduca modestul aport pentru a confirma ceea ce cu totii stim si simtim si anume ca putem si meritam mai mult.

Colectivul companiei este format din persoane cu caractere si personalitati puternice, cu o bogata experienta profesionala si de viata, acumulata atit in tara cit si in afara ei. Noi ne-am hotarit sa lucram impreuna datorita imboldului launtric de a oferi celorlati cunostintele si experienta noastra. In acest sens, sintem decisi sa devenim parteneri de incredere ai acelora care simt ca se poate mai mult, ca timpul poate sa devina un prieten, iar resursele proprii pot fii mult mai judicios folosite.