Misiune

Traim intr-o tara frumoasa, plina de istorie si traditii, mai mult chiar, plina de resurse naturale si umane. O mare parte dintre aceste resurse nu sint exploatate la adevarata lor valoare iar unele au ramas pur si simplu doar la un nivel potential. Fie ca este vorba de frumusetea naturala a anumitor locuri sau discutam de calitatile intelectuale ale unei persoane sau ale unui grup, de mult ori drumul spre punerea lor in valoare a fost inceput, insa a ramas neterminat. Noi ne-am pus aceasta intrebare: De ce se intimpla asa ceva? Credem ca am gasit acele raspunsuri care pot sa va permita sa va continuati drumul si mai mult decit atit sa il si terminati.

Viziunea noastra este de a oferi si raspindi cunoastere. Acea cunoastere care va va permite fie sa gasiti un nou drum, fie sa il continuati pe cel deja inceput. Dar cel mai important, sa aveti posibilitatea sa il finalizati. Noi credem ca accesul la cunoastere permite dezvoltarea increderii. Increderea in propriile resurse ne ofera curajul necesar pentru a continua drumul. Curajul potenteaza vointa de a merge inainte. O data ce am ajuns sa ne incarcam cu vointa vom deveni puternici.

Misiunea noastra este de a pune in practica aceasta viziune prin a va oferi accesul facil la cunoastere. Dorim sa excelam in a va oferi cunoastere pentru a putea sa incepeti sau sa continuati acel drum care va conduce spre o afacere de succes sau cariera cea mai potrivita. Stim ca in acest fel timpul dumneavoastra va deveni un aliat puternic nu un inamic. Daca vom reusi sa facem acest lucru, cel mai important beneficiu pe care speram ca dumneavoastra sa il obtineti este instalarea bucuriei de a trai. Astfel veti avea o viata plina de succes, iar misiunea noastra va fi la rindul sau un succes.