Termeni de Utilizare

Bine ati venit pe website-ul www.it-experts.ro. Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a website-ului www.it-experts.ro se supune Termenilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

Precizarile formulate in Termenii de Utilizare reprezinta contractul la distanta incheiat intre parti, conform legislatiei romane. IT-Experts srl respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cind utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal. Politica de Confidentialitate defineste angajamentul nostru cu privire la protectia datelor primite de la dumneavoastra pe perioada utilizarii website-ului nostru.

IT-Experts srl este autor, proprietar si administrator al domeniului it-experts.ro. In aceasta calitate isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.it-experts.ro, fara nici un fel de notificare prealabila.

Inainte de a trece la utilizarea efectiva a website-ului www.it-experts.ro va invitam sa consultati periodic sectiunile Politica de Confidentialitate si Termeni de Utilizare, pentru a fi la curent cu eventualele modificari survenite.

Definitii

In scopul unei exprimari cit mai clare si neambigue, termenii folositi in “Termenii de Utilizare” vor avea intelesul precizat de catre definitiile de mai jos:

 1. ITExperts - denumirea prescurtata a companiei IT-Experts srl;
 2. Domeniu Propriu - orice domeniu Internet care se afla in proprietatea ITExperts;
 3. Site Propriu - orice website a carui adresa cuprinde un Domeniu Propriu;
 4. Site - orice website al carui adresa este un Site Propriu, spre exemplu www.it-experts.ro ;
 5. Site-uri - orice Site;
 6. Logo ITExperts - logo-ul grafic al ITExperts;
 7. Cont personal - ansamblu format din nume de utilizator si parola asociata acestuia;
 8. Utilizator Anonim - un utilizator al Site-ului care nu foloseste un cont personal;
 9. Utilizator Inregistrat - un utilizator al Site-ului care a procedat la inregistrarea unui cont personal;
 10. Newsletter - un mesaj cu informatii trimis prin emaili, care poate include prezentari, descrieri, recomandari, samd despre produsele si serviciile ITExperts;
 11. Utilizatori - utilizatori anonimi sau utilizatori inregistrati;
 12. Licenta - drept de folosinta acordat de catre ITExperts.

Domeniu de aplicabilitate

 1. Termenii de Utilizare sunt valabili si se aplica pentru Site-urile din domeniul it-experts.ro, pentru care ITExperts are calitatea de autor, proprietar si administrator, daca nu se specifica intr-un alt fel.
 2. In cadrul Termenilor de Utilizare sensul precizat prin cuvintele la singular includ sensul pluralului acestora, iar sensul precizat prin cuvintele la plural includ sensul singularului acestora. Deasemenea, sensul precizat prin genul gramatical al unui cuvint include sensul precizat prin genurile gramaticale suplimentare ale acestuia.
 1. ITExperts este autorul Site-ului, beneficiind de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.
 2. In lipsa oricarei alte precizari explicite, toate elementele componente ale Site-ului, incluzind formulele de design, imagini, ilustratii, fotografii, clipuri audio sau video, icoane, samd sunt proprietatea ITExperts sau sunt licentiate de catre ITExperts de la terti pentru a putea fi folosite.
 1. Marca ITExperts la care este atasat Logo-ul, este o marca aflata in curs de inregistrare oficiala la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
 2. Domeniul it-experts.ro este detinut de catre ITExperts srl.
 3. Numele de companie IT-Experts este detinut de catre ITExperts pentru utilizare exclusiva la nivel national prin rezervarea sa la Registrul Comertului.
 4. Utilizarea marcii ITExperts, a logo-ului ITExperts, a domeniului sau a numelui ITExperts, in forma directa sau ascunsa fara permisiunea prealabila scrisa a ITExperts este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre ITExperts.
 1. ITExperts va acorda o licenta limitata pentru accesarea si vizitarea Site-ului, fara posibilitatea de modificare a acestuia in lipsa unui acord prealabil scris din partea ITExperts.
 2. Licenta limitata exclude: revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site; accesarea, descarcarea si utilizarea informatiilor legate de conturi utilizator; utilizarea tehnicilor de tip data mining, a robotilor sau a oricaror tehnologii similare pentru identificarea de conturi utilizator, extragerea si analiza datelor prezentate pe Site.
 3. ITExperts va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina de intimpinare a Site-ului in masura in care hyperlink-ul nu descrie ITExperts sau un partener, client sau afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare.
 4. Licenta limitata acordata pentru utilizarea hyperlink-ului nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii si Logo-ului ITExperts fara acordul prealabil scris al ITExperts.
 5. Licenta limitata acordata, interzice reproducerea, duplicarea sau copierea continutului Site-urile. Deasemenea, aceasta interzice vizitarea sau exploatarea Site-ului in scopuri comerciale, fara acceptul scris prealabil al ITExperts.

Conditii de Utilizare

 1. Site-ul este furnizat de catre ITExperts ca atare si in masura in care acesta este disponibil. ITExperts nu garanteaza ca Site-ul, sistemele care il gazduiesc, precum si comunicarile electronice cu utilizatorii sunt lipsite de virusi sau alte aplicatii care pot avea un potential caracter daunator.
 2. Utilizatorul foloseste Site-ul pe propria raspundere. ITExperts nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune cauzate de utilizarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.
 3. Informatiile publicate pe Site corespund realitatii la momentul redactarii lor si a inscrierii pe paginile Site-ului. ITExperts nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele erori sau omisiuni intervenite.
 4. ITExperts nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.
 5. Daca sunteti minor si accesati Site-ul, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a unui tutore legal.
 6. Accesul la Site poate sa fie facut de catre dumneavoastra fie ca un utilizator anonim, fie ca un utilizator inregistrat. Utilizatorul inregistrat poate primi de la ITExperts comunicari informative de tip newsletter sau comunicari comerciale pentru marketing-ul produselor si serviciilor proprii.
 7. Pentru adaptarea continutului Site-ului la specificul dumneavoastra, ITExperts poate folosi mecanisme gen cookies pentru indenficarea conexiunii, sistemului de operarare si a browserul web folosit. Datele obtinute fac obiectul Politicii de Confidentialitate.
 8. Serviciile si produsele prezentate pe Site nu se constituie intr-o oferta comerciala, avind doar un caracter informativ. Eventualele cereri de oferta pot sa fie facute doar prin adresarea directa. In acest scop, datele de contact necesare sint accesibile pe Site.
 9. Utilizatoriul inregistrat este raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii contul de acces pe Site si isi asuma intreaga raspundere pentru actiunile sale, desfasurate pe Site sub contul si parola sa.
 10. In cazul in care fiind un utilizator inregistrat, suspectati ca, datorita unor motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea datelor de acces a fost compromisa, veti proceda la notificare imediata a ITExperts pentru generarea unui nou cont personal si blocarea celui detinut anterior.
 11. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui Site, precum si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.
 12. Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale ITExperts sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. ITExperts isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
 13. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati ITExperts si partenerilor sau afiliatilor sai licenta sau dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul ITExperts si partenerilor sau afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral ITExperts sau partenerii sau afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Proprietate intelectuala

 1. ITExperts respecta drepturile aferente proprietatii intelectuale ale altora. In acest sens, daca considerati ca continutul Site-ului aduce atingeri proprietatii dumneavoastre intelectuale, va invitam sa ne adresati o notificare care sa cuprinda urmatoarele:
  1. precizarea faptului ca dumneavoastra sau un alt tert al carui imputernicit sunteti este detinatorului unor drepturi intelectuale ce au fost incalcate de catre noi;
  2. descrierea continutului care incalca drepturile dumneavostra de proprietate intelectuala;
  3. descrierea materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;
  4. datele dumneavoastra de contact (nume, adresa, numar de telefon, adresa de email);
  5. o declaratie pe proprie raspundere in care precizati faptul ca, continutul de pe Site-ul nostru ce a incalcat drepturile de proprietate intelectuala detinute, nu a fost autorizat de catre detinatorul drepturilor sau al imputernicitului acestuia;
  6. o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau sunteti imputernicitul detinatorului drepturilor si actionati in numele sau.
 1. Pentru detalii complete legate de Politica de Confidentialitate a ITExperts in relatie cu datele de natura personala obtinute de la dumneavoastra pe parcursul utilizarii Site-ului va invitam sa consultati sectiunea Politica de Confidentialitate.

Legislatie

 1. Prezentii Termeni de Utilizare se supun legislatiei romane in vigoare.

Litigii

 1. In cazul in care apare un litigiu, se va incerca rezolvarea amiabila a acestuia, in termen de 45 de zile calendaristice de la inregistrarea reclamatiei la sediul ITExperts. Daca in termenul precizat partile nu pot sa ajunga la o intelegere, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantei competente.
 2. Instanta judecatoreasca considerata competenta este aceea din aceeasi structura administrativa cu sediul ITExperts.
 1. Daca aveti intrebari legate de prezentii "Termeni de Utilizare", va rugam sa ne contactati.

Contact

S.C. IT-Experts S.R.L.
Str. Ion Luca Banateanu Nr. 16, Ap. 4
Timisoara, Romania
Tel: +40-721-207276
Fax: +40-256-306153
Email: info@it-experts.ro

RC: J35/752/2001
CUI: 14006836, atribut fiscal R
Cont: RAIFFEISEN Bank (Romania) S.A. - RO96.RZBR.0000.0600.0391.6980
Administrator: Avram Cristian George
Ultima actualizare: 14.07.2006 17:59